______________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

    

     

 

 

 

Station Nordica Kunstskole er en privat utdanningsinstitusjon som gir 4-årig deltids kunstutdanning innen billedkunst og skulptur for målgruppen voksne studenter.
Også unge mennesker som fyller kravene til opptak kan naturligvis få plass ved Kunstskolen.

Det første året en deltids tegne- og illustrasjonsutdanning, andre året er deltids utdanning innen skulptur, tredje året er deltids utdanning innen kunstmaleri, og fjerde året er det forskjellige moduler som forbereder deg til arbeidslivet. Det er ikke nødvendig å forplikte ser til hele utdannelsen. Du kan for eksempel velge å gå bare det første året.

Skolen gjennomfører også kvelds- og weekendkurs for alle som ønsker veiledning i tegning, anatomi og kroki, akvarell eller maling.


Gjennom å delta på våre intensive samlinger i kunstterapi får du anledning til personlig utvikling. 

Kunstskolen arrangerer også kåserier om forskjellige emner innenfor visuell kunst.

Våre lokaler ligger i Skytebaneveien 3, 4841 i Arendal i det som populært kalles Kunnskapshavna. Der er det plass til 10 studenter pr. klasse i en hyggelig atmosfære med kompetente lærere og godt læringsmiljø.

Følg gjerne linkene i menyen til venstre for mer informasjon, eller ta kontakt på tlf. 464 73 993
eller mail:
postmottak@stationnordica.com

 

Station Nordica Kunstskole 

 

 

 

                                               

Learning is an ongoing process your entire life

Station Nordica Kunstskole DA. Skytebaneveien 3, 4841 Arendal | Telefon 46473993 | E-post: postmottak@stationnordica.com | Innholdet på websidene er beskyttet 
i h.h.t Lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven) | Webdesign: Pia Sandervang

Aktuelt

Nytt dagkurs i tegning
Mandag 1. september 2014, kl. 09.00 starter et nytt tegnekurs. Undervisningen foregår mandag, tirsdag og onsdag kl. 10.00-15.00. Øvelser gjennomføres mandager og tirsdager kl. 1000-1500. Se mer informasjon under Kurs.

Frist for søknad til kunst-utdanningen som starter høsten 2014 er 15. august 2014. Ta kontakt med rektor Jan T. Pettersen på telefon 46473993 eller på e-post:
postmottak@stationnordica.com for nærmere informasjon om studiet.

Påmelding til kveldskurs høsten 2014 er i full gang. Ett kurs er allerede fulltegnet. Men det er flere muligheter, se oversikt under Kurs.

   .